Cícerové Brownies s malinami
Potrebujeme:
470g sterilizovaný cícer (2 plechovky)
140g Bio kokosový cukor
80g nízkotučné holandské kakao
120ml voda
2 vajíčka
150g kvalitná horká čokoláda (min.70%)
100g mrazené maliny
2ČL kypriaci prášok do pečiva
Štipka ružovej soli
Postup:
Cícer scedíme a premyjeme pod tečúcou vodou, aby sme dôkladne odstránili všetok nálev. Do misy k cíceru pridáme vajíčka, vodu a vymixujeme tyčovým mixérom na hladkú zmes. Za stáleho mixovania postupne pridávame suchú zmes (zmiešané kakao, kokosový cukor a soľ).
Ak máme cesto jednotné, primiešame nasekanú čokoládu a celé mrazené maliny (ovocie pridávame mrazené, aby sa nám počas miešania nerozpadlo).
Cesto dáme na plech (20x30cm) vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 180°C - 30 minút, následne necháme vychladnúť až tak krájame.
Dobrú chuť!
Náš TIP!
Tí, ktorí si potrpia na kvalite, odporúčame klasickú horkú čokoládu nahradiť BIO kakaovou hmotou, ktorá je bez obsahu pridaného cukru.