Cícerové Brownies s malinami

Cícerové Brownies s malinami

Potrebujeme:

470g sterilizovaný cícer (2 plechovky)

140g Bio kokosový cukor

80g nízkotučné holandské kakao

120ml voda

2 vajíčka

150g kvalitná horká čokoláda (min.70%)

100g mrazené maliny

2ČL kypriaci prášok do pečiva

Štipka ružovej soli



Postup:

Cícer scedíme a premyjeme pod tečúcou vodou, aby sme dôkladne odstránili všetok nálev. Do misy k cíceru pridáme vajíčka, vodu a vymixujeme tyčovým mixérom na hladkú zmes. Za stáleho mixovania postupne pridávame suchú zmes (zmiešané kakao, kokosový cukor a soľ).

Ak máme cesto jednotné, primiešame nasekanú čokoládu a celé mrazené maliny (ovocie pridávame mrazené, aby sa nám počas miešania nerozpadlo). 

Cesto dáme na plech (20x30cm) vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 180°C - 30 minút, následne necháme vychladnúť až tak krájame.  

Dobrú chuť!


Náš TIP!

Tí, ktorí si potrpia na kvalite, odporúčame klasickú horkú čokoládu nahradiť BIO kakaovou hmotou, ktorá je bez obsahu pridaného cukru. 

← Späť na zoznam článkov