Zabudnite na Anti-Aging krémy plné neúčinnej chémie!

Zabudnite na Anti-Aging krémy plné neúčinnej chémie!

Ak ešte nie si oboznámená/ný s tým, čo dokáže kyselina hyalurónová (HA) pre tvoju pleť, nevadí! Pozorne čítaj ďalej.

Táto vysoko vyhľadávaná ingrediencia v starostlivosti o pleť dokáže na seba naviazať neuveriteľné množstvo vody - až 1000 násobok svojej hmotnosti, čím dodá tvojej pokožke maximum hydratácie.

Hydratovaná pokožka je základom pružnej pleti bez jemných liniek a vrások. Nie nadarmo ju popredné kozmetické značky používajú ako hodnotnú ingredienciu svojich produktov (najmä denných, nočných a očných krémov). Tento fakt spôsobí, že dokážeš bez problémov utratiť aj polovicu výplaty na predražené reklamné novinky.


Bez správnej hladiny HA v horných vrstvách pokožky sa tvoja pokožka javí ako matná a vráskavá.


Nauč sa vyrobiť si vlastné hyalurónové sérum v pohodlí domova, bez obsahu parabénov, silikónov a to všetko len za zlomok ceny!


Čo všetko budeš potrebovať?

Sérum pripravíš zmiešaním studenej destilovanej vody v kombinácii s 1 čajovou lyžičkou kyseliny hyalurónovejNajprv VODA, potom prášok!

Nádobu dobre pretras (vytvoria sa hrudky – ide však o prirodzený jav) a nechaj cez noc v chladničke. Prášok sa rozpustí a vytvorí sa gélová konzistencia, ktorá je pripravená na použitie. Po každej aplikácii znova skladuj v chlade.

Teraz, keď už máš sérum pripravené, môžeš ho nanášať v tenkých vrstvách ráno aj večer. Ak si nanesieš väčšie množstvo, sérum vytvorí na pokožke suché ,,šupinky“, ktoré vyzerajú nevzhľadne a navyše budú opadávať. Preto aj tu platí staré známe: Všetko s mierou.

Ďalšou z výhod je, že sérum na pokožke rýchlo zaschne a bez problémov si tak môžeš naniesť make-up.

Odporúčame ti v pravidelných časových intervaloch (30-45 dní) vyrábať vždy čerstvé sérum. Nikdy si nevyrábaj  ,,vojnové zásoby“. Čerstvé sérum poskytne až 3x silnejší účinok!


Okrem dehydrovanej, starnúcej pokožky ma trápi aj nepríjemné akné. Čo s tým?

Synergia doplnkov MSM  (metylsulfonylmetán)  a kyseliny hyalurónovej Ťa prekvapí!

MSM je prirodzene sa vyskytujúca zlúčenina síry, ktorá sa nachádza v každej bunke v tele, ako aj v zelenej zelenine, mlieku, rybách a zrnách.

MSM v prášku od Natural Nutrition je prirodzený zdroj "biologicky aktívnej síry" (34% obsah), ktorá je bez typického zápachu.

Síra je považovaná za prírodný "minerál krásy" a je potrebná pre štruktúru každej bunky v tele. MSM pomáha zabezpečiť, že sa bunky pokožky stanú priepustnejšími, čo umožní lepšie vstrebávanie aktívnych zložiek (napr. HA) a elimináciu toxínov, ktoré prispievajú k tvorbe nevzhľadných kožných problémov.


Ako postupovať?

Stačí sa držať návodu na prípravu hyalurónového séra podľa postupu spomínaného vyššie. Avšak ak budeš pridávať HA, pridaj aj 3 čajové lyžičky MSM prášku, dobre nádobkou pretras a nechaj odstáť v chladničke, kým sa všetky zložky nerozpustia.


Dopraj si aj TY žiarivú a mladistvú pleť!


NEPREHLIADNI!

Môžeš utratiť desiatky, stovky aj tisíce eur ročne za rôzne omladzujúce kúry, ,,100% účinné“ a tak ospevované krémy z reklám, no ak chceš svojej pokožke skutočne dodať potrebnú hydratáciu, udržať jej elasticitu a minimalizovať vrásky, či jemné linky, a je pre teba dôležité udržať si mladistvý vzhľad, potom to určite stojí za vyskúšanie :)


Prečo kupovať predražený hydratačný krém preplnený chémiou, ktorý je iba obohatený o kyselinu hyalurónovú, keď si môžeš vyrobiť vlastné sérum, zložené iba z tejto účinnej zložky?

Ak nepoznáš odpoveď na túto otázku, si na správnej ceste. Vyrob si vlastné hydratačné anti-aging sérum a užívaj si aj TY jeho výhody.