Vegan kokosovo - karobový cheesecake
Na korpus :
2PL kokosový olej
70g jemne mleté bezlepkové ovsené vločky
30g arašidová múka
30g kokosová múka
3PL kokosový nektár
- Maslo s olejom roztopíme a opečieme na panvici so zvyšnými ingredienciami, utlačíme na dno formy.
Plnka:
1 konzerva kokosového mlieka light
110 g kešu pasta
60 g xylitol
500 g sójový jogurt vanilka - môže byť aj iný, napríklad gréckeho typu
Agar - stužovač
- Všetko spolu vymixujeme a dáme zachladiť
Poleva :
30 g kokosový olej
20 g kakaové maslo
20 g kakaová pasta
30 g karobový prášok alebo kakao
20 g pasta z kešu
+ sukralóza - všetko zmixujeme, prelejeme vrch a posypeme sekanými lieskovcami :)