Jesenný cheesecake

Jesenný cheesecake

Arašidový  cheesecake s hruškou a dusenými jablkami je sezónnou pochúťkou, ktorá vám spríjemní každý upršaný jesenný deň.

Potrebné suroviny na korpus:

Potrebné suroviny na krém:

  • 150g hrudkovitého tvarohu
  • 250g jemného polotučného tvarohu
  • 2 pl vanilkového pudingového prášku
  • 1 vajíčko
  • 40g arašidového masla
  • sladidlo (erythritol)

Potrebné suroviny na ovocnú vrstvu:

Postup:

  1. Všetky suroviny na korpus spoločne zmiešame.
  2. Natlačíme na spodok menšej tortovej formy (priemer 16 cm) vystlanej papierom na pečenie a pečiem pri teplote 180 stupňov 10 minút.
  3. Medzitým si spolu rozmixujeme všetky suroviny na krém, ktorý následne vylejeme na predpečený korpus.
  4. Jablká nakrájame, podusíme do zmäknutia, osladíme podľa chuti, pridáme škoricu a k vzniknutej zmesi pridáme nadrobno pokrájanú hrušku.
  5. Ovocnú zmes rovnomerne rozložíme na tvarohovú vrstvu a pečieme ďalších 40 minút.

 Prajeme dobrú chuť! 

Výživové hodnoty na 1 kus (z celkových 6ks):

KalórieBielkoviny 
Sacharidy
Tuky
215 kcal
15g
20g
8.5g


Autorka: Anna Voskárová