Nekysnutý ovocný koláč

Nekysnutý ovocný koláč

Jednoduchý nekysnutý ovocný koláč plný bielkovín, ktorý Vás očarí svojou chuťou!

Potrebné suroviny:

Postup:

  1. Najprv zmiešame žĺtka, tvaroh, kefír, krupicu, proteín, erytritol, škoricu, sódu bikarbónu a vanilku.
  2. Potom do cesta opatrne vmiešame do tuha vyšľahané bielky.
  3. Cesto prelejeme na menší plech vyložený papierom na pečenie a pečieme ho najprv 20 minút na 160 stupňov.
  4. Po 20 minútach koláč vytiahneme, zasypeme ovocím a dáme dopiecť do rúry ešte na cca 30 minút.
  5. A môžeme podávať!

Dobrú chuť!

Výživové údaje na 1 kúsok (celkovo 9 kúskov)
KalórieBielkovinySacharidyTuky
90 kcal7 g9 g3 g

 

Autor: Barbora Boháčková

← Späť na zoznam článkov