Recept na fit tekvicový cheesecake

Recept na fit tekvicový cheesecake

Tento dokonalý fit cheesecake plný bielkovín a bez cukru Vás prekvapí chutnou krémovou tekvicovou vrstvou s vôňou perníkov a korpusom pripomínajúcim sušienky Koka.

Upečte si ho podľa nášho receptu a presvedčte sa sami o tom, aký je skvelý!

Potrebné suroviny na korpus:

 Potrebné suroviny na krémovú vrstvu:

 Postup:

  1. Ingrediencie na korpus dôkladne premiešame a natlačíme na dno tortovej formy (cca 20 cm).
  2. Potom vytvoríme krémovú vrstvu zmiešaním všetkých potrebných ingrediencií.
  3. Krémovú vrstvu nalejeme na pripravený korpus a pečieme na 160 stupňov cca 30-35 min. (pri vyťahovaní by sa mal cheesecake rôsolovito triasť).
  4. Upečený cheesecake necháme vychladnúť a odležať cez noc v chladničke. Ďalší deň ho dozdobíme a môžeme podávať.

Prajeme dobrú chuť!

Výživové údaje na 1 kúsok (celkovo 8 kúskov):
KalórieBielkovinySacharidyTuky
198 kcal12 g10 g12 g


Autor: Barbora Boháčková

← Späť na zoznam článkov