
- Múka vyrobená z celozrnných ovsených vločiek zbavených lepku.
- Bohatá na rozpustnú a nerozpustnú vlákninu.
- Prírodný zdroj vitamínov skupiny B.
- Podporuje chod tráviaceho traktu.
- Vhodná aj pre celiatikov a aj vegánov.
Alternatívne názvy: gluten-free oat flour, ovesná múka.
EAN: 8585051811079
Informácie o produkte
Bezlepková, ovsená múka je vyrábaná z celozrnných ovsených vločiek, ktoré sa v procese výroby zbavujú nechceného lepku. Je vhodná na pečenie, do varenia, na zahusťovanie polievok a omáčok, na obaľovanie pred vyprážaním, na prípravu palaciniek, sušienok a flapjackov.
Vďaka vysokému obsahu rozpustnej aj nerozpustnej vlákniny a vysokému obsahu vitamínu B je výbornou náhradou klasickej múky pre svoj pozitívny vplyv na trávenie.
Zloženie: Bezlepková, celozrnná, ovsená múka.
Výživové údaje v 100g: Energia 1393kJ/331kcal, Bielkoviny 13,1g, Sacharidy 53,8g (z toho: cukry 0,7g), Tuky 7,2g (z toho: nasýtené mastné kyseliny 1,4g), Soľ 0,01g.
Skladovanie: Skladujte v suchu, mimo priameho slnečného žiarenia pri teplotách 6-25°C. Nevystavujte mrazu a vlhkosti.
Použitie: Na pečenie, varenie a prípravu raňajkových kaší.
Minimálna trvanlivosť do: dátumu uvedeného na zvare.
Distribútor: Green Medical, s.r.o., Rybná 716/24, 110 00 Praha 1, Česká republika






Položte otázku
Polia označené hviezdičkou * sú povinné.
Zatiaľ žiadne otázky k produktu.