Proteínovo-tvarohový koláč bez cukru a múky

Proteínovo-tvarohový koláč bez cukru a múky

Potrebujeme:

500g jemný odtučnený tvaroh

100g kefír

50g pomleté vlašské orechy

30g maslo z pražených lieskovcov

40g Hydro DH32 Natural

15g Bio kokosové mlieko v prášku

9g nízkotučné holandské kakao

2 vajíčka

7g SB

Sukralóza/Stévia – podľa chuti

Vanilka – štipka pomletého lusku

Ružová Himalájska soľ - štipka


GHEE

+ pomleté vlašské orechy na vysypanie formy


Postup:

Všetky suroviny jednoducho spolu vymixujeme a vylejeme do malej formy (cca 20x20cm), ktorú si vopred vymažeme maslom Ghee a vysypeme pomletými vlašskými orechmi.

Pečieme vo vopred vyhriatej rúre najprv pri teplote 200˚C – 35 minút, potom teplotu znížime na 150˚C a pečieme ďalších 10 minút.

Dozdobené mrazom sušenými jahodami, kakaovými bôbmisušeným kokosovým mliekom Bio kakaom.

Dobrú chuť!