Proteínovo-tvarohový koláč bez cukru a múky
Potrebujeme:
500g jemný odtučnený tvaroh
100g kefír
50g pomleté vlašské orechy
30g maslo z pražených lieskovcov
15g Bio kokosové mlieko v prášku
2 vajíčka
7g SB
Sukralóza/Stévia – podľa chuti
Vanilka – štipka pomletého lusku
Ružová Himalájska soľ - štipka
+ GHEE
+ pomleté vlašské orechy na vysypanie formy
Postup:
Všetky suroviny jednoducho spolu vymixujeme a vylejeme do malej formy (cca 20x20cm), ktorú si vopred vymažeme maslom Ghee a vysypeme pomletými vlašskými orechmi.
Pečieme vo vopred vyhriatej rúre najprv pri teplote 200˚C – 35 minút, potom teplotu znížime na 150˚C a pečieme ďalších 10 minút.
Dozdobené mrazom sušenými jahodami, kakaovými bôbmi, sušeným kokosovým mliekom a Bio kakaom.
Dobrú chuť!