Proteínové poháre s figami a granátovým jablkom
Potrebujeme:
250g jemný nízkotučný tvaroh
200g nízkotučný cottage cheese
150ml nízkotučný kefír
30g Hydro DH32 - Hydrolyzovaný srvátkový proteín (čokoláda)
10g Bio kakao
3ks čerstvé figy
1ks granátové jablko
Vanilka (použila som pomletý vanilkový lusk)
Postup:
Najprv si pripravíme 3 rôzne vrstvy krémov:
1.vrstva – rozmixujeme 200g cottage, 1 čl acai, 2ks čerstvých fíg, stéviu (podľa chuti) a 50ml kefíru.
2.vrstva – rozmixujeme 150g tvarohu, 30g čokoládového hydrolyzátu, 10g kakaa a 50ml kefíru.
3.vrstva – rozmixujeme 100g tvarohu, štipku pomletého vanilkového lusku a 50ml kefíru.
Postupne vrstvíme jednotlivé vrstvy, medzi ktoré som ešte pridala mandľové maslo a kúsky granátového jablka.
Na vrch postrúhame kakaové maslo s kakaovou hmotou, dozdobíme kúskami granátového jablka, kakaovými bôbmi a podávame.
Z uvedeného množstva surovín, pripravíte 3 (200ml) poháre.
Dobrú chuť!